AI-beeldgeneratie voor huisartsen campagne

ZorgDomein case

ZorgDomein is een onafhankelijk digitaal zorgplatform. Hier kunnen zorgverleners de best mogelijke zorg aanbieden, vinden en regelen voor elke patiënt. Inmiddels is ZorgDomein uitgegroeid tot het meest gebruikte zorgplatform van Nederland.

Doelstelling

Sterk beeldmateriaal voor campagnes en communicatie-uitingen die door Zorgdomein worden ingezet bij huisartspraktijken. Dit is door Monkeybridge opgepakt door optimale inzet van geavanceerde AI-beeldsoftware. (promptografie) Alle afbeeldingen zijn 100% virtueel.

Benieuwd hoe wij dit ook voor uw organisatie kunnen inzetten?

Conceptuele flexibiliteit
Gestroomlijnd creatief proces
Toegankelijk en efficiënt

Onze aanpak

Het proces begon met een briefing van de klant, waarin visie en wensen werden besproken. Wij zijn aan de slag gegaan met het uitwerken van vier concepten per beeld (een 4-luik) afgesloten met een eerste feedbacksessie. Na deze sessie heeft ZorgDomein de twee beste concepten gekozen voor verdere ontwikkeling. 

De volgende fase was gericht op detailverbetering en nabewerking. Details zijn zorgvuldig aangepast of verbeterd. Dit is in een derde feedbacksessie met de klant besproken. Op basis van deze feedbacksessie zijn de laatste puntjes op de ‘i’ en gezet en is het uiteindelijke resultaat opgeleverd van tien premium beelden.

 

Resultaat

Sterk beeldmateriaal voor campagnes en communicatie-uitingen in huisartspraktijken. Al onze visuele content is gegenereerd met behulp van geavanceerde AI-beeldsoftware. We maken gebruik van kunstmatige intelligentie om krachtige visuele materialen te creëren. Er wordt geen gebruik gemaakt van fotografen, fotostudio’s, modellen of acteurs in ons beeldmateriaal. Alles is 100% virtueel. 

[

Beeld 1: Zorgprofessionals praten even kort met elkaar in de gang. 

[

Beeld 2: In de wachtkamer zitten patiënten te wachten op hun afspraak.

[

Beeld 3: Huisartsen zijn klaar voor vandaag en sluiten de praktijk af. Ze lopen samen de deur uit, naar buiten met hun dokterstas en stappen zo dadelijk op de fiets naar huis.

Bekijk meer van ons werk

En ontdek hoe dit voor uw organisatie kan werken

ZorgDomein werkenbij

ZorgDomein - WerkenBij

Employer Branding traject

Mockup case Lucovitaal

Lucovitaal Magnesium

Data-driven online campagne

Mockup case Lucovitaal

SDCG

Online zoektool