"Innovation needs to be part of your culture. Customers are transforming faster than we are, and if we don’t catch up, we’re in trouble." - Ian Schafer

Door data gedreven actie

Structureel online succes behaal je door de juiste keuzes te maken. Jij hebt een gut-feeling dat er ‘iets’ beter kan. Wij vertalen dit in onderbouwde actiepunten. De juiste keuze voor jouw online business maken we samen met een analyse van jouw website-data. Data vormt de basis voor jouw online roadmap naar structureel succes. Dat is de Monkeybridge methode.

Transparantie in resultaat

Een goede samenwerking start met vertrouwen. Bij Monkeybridge benadrukken we dit vertrouwen met volledige transparantie. We investeren in de relatie en streven naar een langdurige samenwerking. Samen evalueren we het resultaat van onze online marketing activiteiten en bepalen we de roadmap naar jouw online succes.

Customer experience mapping

Een geoptimaliseerde online marketing strategie start bij de juiste target audience. Jouw online platform moet matchen met jouw klantbehoefte. Voor een succesvol traject starten we daarom met customer experience mapping. We brengen de doelgroep in kaart, identificeren de behoefte en realiseren contactmomenten met relevante content. Zo zorgt Monkeybridge dat jouw website aansluit bij jouw doelgroep.

Jouw maximale online rendement

Het principe is simpel: wij zijn pas succesvol in ons werk als jouw online business succesvol is – en blijft. Ons streven is altijd naar maximaal online rendement voor jouw business. Het doel staat vast. De manier waarop we dat doel bereiken, is per website verschillend. Bij Monkeybridge bieden we complete ontzorging, of een effectieve samenwerking. We stellen ons graag op als jouw deskundige partner in online bedrijfsvoering. Samen gaan we voor jouw maximale online rendement.

Ton-Thumbnail
Ton Huybens
Directeur

Waar staat de naam Monkeybridge voor?

“Monkey bridge” is de Engelse term voor het Nederlandse “Kraaiennest”, het platform bovenin de mast van het schip. De mensen in de monkey bridge helpen de kapitein navigeren. Zij houden het doel in zicht en geven advies over de te varen koers.

Vertaald naar de online marketing branche, is dat precies waar we bij Monkeybridge in geloven. Onze experts helpen jou, als kapitein van jouw bedrijf, online navigeren. Wij bewaken de doelstellingen en adviseren in de juiste stappen om deze te behalen.

Daarnaast is een monkey bridge een touwbrug. Een manier om twee punten met elkaar te verbinden en een kloof te overbruggen. Ook deze symbolische betekenis past bij Monkeybridge als online marketing bureau. We gaan graag een langdurige verbinding aan en overbruggen de kloof tot online succes.

Monkeybridge achtergrond
Monkeybridge ondersteunt een schooltje voor weeskinderen in India. Hoe en waarom? Dat leggen we uit.

Monkeybridge en Webbouwers

Partners in Online Business

Online marketing is naadloos verbonden met techniek. Tegenwoordig betekent een wijziging in de marketing strategie vaak dat een developer aan de slag moet om – een gedeelte van – de website te wijzigen. Tegelijkertijd moet er voor een succesvolle website, webshop of webapplicatie al bij de ontwikkeling van de code rekening gehouden worden met online marketing.

Bij Monkeybridge werken we daarom samen met onze vaste partner: Webbouwers.com. Wat zijn daarvan de voordelen voor jou?

Samen met Webbouwers.com hebben we al verschillende trajecten succesvol doorlopen. Zij zijn een betrouwbare partner in de realisatie van websites, webshops, webapplicaties en diverse technische vraagstukken. We kennen de mensen achter Webbouwers en weten hoe we met hen moeten communiceren.

Om online groei te realiseren hebben we regelmatig te maken met technische vraagstukken. Zonder specialistische kennis kunnen deze vraagstukken niet opgelost worden. Onze samenwerking met Webbouwers gaat al ver terug. Dit zorgt ervoor dat we over de kennis beschikken om de ‘best practice’ voor jouw business te bepalen. De uitvoering hiervan leggen we in de deskundige handen van onze technische partner. Jouw online groei staat voorop.

Tijdens het traject vormt Monkeybridge de tussenschakel voor jouw bedrijf en Webbouwers. Jij behoudt één vast aanspreekpunt waar je terecht kunt met al je vragen. De communicatie met de technische experts handelen wij af, zodat het traject soepel verloopt.

Gratis en vrijblijvend
Maak vandaag nog een afspraak met een specialist