Projectmanagement

De feiten op een rij

Aan de basis van je online succes staat de website, webshop of webapplicatie waarmee je online business wilt genereren. Dit is het fundament voor je online marketing inspanningen. Een goede samenwerking tussen jou en je technische partij is dan ook een voorwaarde voor online succes. Toch is die goede samenwerking zeker niet altijd vanzelfsprekend. Belangrijke reden hiervoor is dat je als klant vaak wel weet wat je wil, maar niet goed de technische complexiteiten en gevolgen van de vele keuzes die gemaakt moeten worden, kunt overzien. Bij Monkeybridge stellen wij ons graag op als de brug tussen klant en technische ontwikkelpartij. Wij hebben kennis van de technische mogelijkheden en onmogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Als je het projectmanagement uitbesteedt aan Monkeybridge staat de prestatie van de website of shop voorop in het project. Gegarandeerd.

projectmanagement

Deskundig projectmanagement van Monkeybridge zorgt voor:

  • Een brug tussen klant en ontwikkelaars
  • Oog op de prestatie van de website / shop / applicatie
  • Ontzorgen van technische vraagstukken

"Expect the best, plan for the worst, and prepare to be surprised."

Martin
Martin Oosterwijk
Online consultant

Waarom projectmanagement?

Monkeybridge is in de eerste plaats online marketeer. Waarom dan ook projectmanagement? Online marketing begint al bij de ontwikkeling van een website of webshop. Iedere keuze die tijdens dit proces gemaakt wordt heeft potentieel invloed op de uiteindelijke online score. Bij Monkeybridge weten we wat de juiste keuzes zijn en zorgen wij ervoor dat deze ook correct worden uitgevoerd.

Een technische partij denkt vaak functioneel, en kiest voor een praktische oplossing voor ieder technisch probleem. Als projectmanager houden we het grotere geheel in het oog. We controleren of de geboden oplossing toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk is. Projectmanagement bij Monkeybridge betekent ontzorgen van technische vraagstukken, bewaken van je budget en planning. Met als resultaat maximale score van je online kanalen.

"Marketingprojecten zijn meer IT-projecten aan het worden."

Gratis en vrijblijvend
Maak vandaag nog een afspraak met een specialist