Monkeybridge succesverhalen

Job personality

monkeybridge-intro-sep-down

Jobpersonality is een website en webapplicatie waarop jong en oud en laag- en hoogopgeleid geholpen worden om werk te vinden dat bij hun past. Hiervoor werkt Jobpersonality samen met psychologen en loopbaanadviseurs. De gratis beroepskeuzetest resulteert in een score op 6 persoonlijkheidskenmerken. Deze score kan naderhand direct worden meegenomen naar de beroepenzoeker, waar vervolgens een lijst met beroepen wordt geadviseerd.

0
Nummer 1 posities in Google
0
%
Funnel dropoff verminderd.
0
%
Conversie verhoogd
0
%
CTR in Google verbeterd

Sylvain Engelen | Jobpersonality.com

“Wij hebben Monkeybridge ingeschakeld voor online marketing. Allereerst scoren we dankzij hun SEO adviezen hoger op termen die wij zelf over het hoofd zagen. Bijvoorbeeld op zoekopdrachten met noemenswaardige volumes als ‘welke baan past bij’. Zij hebben ons daarnaast ook goed geholpen door met behulp van heatmaps en andere instrumenten inzicht te geven in het klikgedrag van onze klanten. Hierdoor zijn wij weer in staat om onze diensten, zoals onze beroepskeuzetest en beroepenzoeker, nog beter te laten aansluiten bij het intuïtieve online gedrag van klanten wat leidt tot hogere en betere gebruikerservaringen.”

Advies & consultancy

SEO

Conversie optimalisatie

Redesign

Weltevree

monkeybridge-intro-sep-down

Weltevree is een designproductlabel met als missie: ‘de mens inspireren om op een andere manier naar de omgeving te kijken’. Weltevree maakt designproducten zoals de dutchtub en de beachrocker en hebben inmiddels internationaal een goede reputatie opgebouwd.

0
%
Vergroting van internationale zichtbaarheid in Google
0
Positiestijgingen in Google
0
%
Stijging in aantal bestellingen
0
%
Stijging in organisch verkeer

Weltevree

Weltevree heeft een nieuwe Magento webshop laten maken bij Webbouwers.com, onze vaste partner in webdevelopment. Om de webshop vanaf de start een boost te geven hebben de online consultants van Monkeybridge meegewerkt aan dit ontwikkeltraject.

Dankzij Monkeybridge heeft de nieuwe webshop van Weltevree een geoptimaliseerde, internationale URL-structuur. Dit versnelt de indexatie en zorgt ervoor dat de juiste talen in de bijbehorende landen geïndexeerd worden. Daarnaast hebben onze online consultants advies gegeven betreft conversie optimalisatie.

De werkzaamheden van Monkeybridge hebben bij Weltevree geleid tot hogere posities, een stijging in de internationale zichtbaarheid, meer organisch verkeer en een groter aantal bestellingen.

Advies & consultancy

SEO

Redesign

Slaapkenner Beuningen

monkeybridge-intro-sep-down

Slaapkenner Beuningen is een beddenspeciaalzaak voor het hogere segment. De winkel is zeer ruim opgezet en biedt een slaapbeleving verdeeld over 1.000m/2. Daarnaast biedt Slaapkenner Beuningen de mogelijkheid om proef te liggen en bieden zij advies van deskundige slaapadviseurs.

Slaapkenner Beuningen

Slaapkenner Beuningen heeft Webbouwers.com ingeschakeld om een nieuwe Magento webshop neer te zetten. Als vaste partner van Webbouwers, hebben zij Monkeybridge gevraagd om advies bij het nieuwe webdesign en SEO optimalisatie.

Monkeybridge heeft voor Slaapkenner Beuningen een strak webdesign neergezet wat de waarden van het bedrijf uitstraalt. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een nieuw kleurenpalet en een optimale balans tussen witruimte, sfeerbeelden en visuele elementen.

Daarnaast hebben we in samenwerking met Webbouwers custom SEO-pagina’s aan het Magento template toegevoegd. Deze pagina’s bieden Slaapkenner Beuningen de mogelijkheid om hoog te ranken op de gewenste zoektermen.

Advies & Consultancy

SEO

Redesign

Ook na de livegang van de webshop hebben we geadviseerd in de verdere ontwikkeling. De focus op SEO werpt al snel zijn vruchten af, wat resulteert in hoge Google rankings. Volgende stap is om te focussen op Conversie optimalisatie.

In het tweede traject hebben we de check-out pagina geoptimaliseerd voor met name gebruikers van de mobiele webshop. De resultaten spreken voor zich:

0
%
Verlaging van de gemiddelde tijd op de pagina
0
px
Minder scrollen tot de CTA
0
%
Verlaging van het uitstappercentage
0
%
Verlaging van het bouncepercentage

Joost Bollen | slaapkennerbeuningen.nl

“Over het resultaat en de samenwerking zijn we erg tevreden. Heldere en directe communicatie voorafgaande aan het project en verdere ontwikkelingen maakt het samenwerken prettig.”

Advies & consultancy

Conversie optimalisatie

Onze klanten